La firma

Pradas i Martí és un bufet pluridisciplinar constituït l'any 1997 on la vocació jurídica i la passió pel dret, l’àmplia experiència, la dedicació i el compromís, ens ha permès comptar amb una àmplia base de clients que ens ha facilitat créixer i especialitzar-nos.

Pradas i Martí com a despatx d'advocats té més de 31 anys d'experiència. Mercè Pradas va iniciar la seva activitat professional com advocada l’any 1988 i posteriorment juntament amb Pilar Martí van fundar Pradas i Marti Advocats. El 2016 s’uneix Laia Luzón com a sòcia júnior i finalment Laura Buson es la nostra última incorporació com assessora legal.

L’aplicació dels nostres valors ens porta a prestar un servei de qualitat als nostres clients, mitjançant un tracte personalitzat i un treball dirigit a obtenir els millors resultats possibles i a satisfer les necessitats d’assessorament i defensa jurídica dels nostres clients. Vine al nostre bufet a Caldes de Montbui i explica'ns el teu problema.

Què podem aportar

Projecte

Treballar en equip, combinant l’experiència dels anys de professió i la passió pel dret.

Objectius

El nostre objectiu és proporcionar un servei de qualitat a través d’un tracte humà i de proximitat atenent a les seves necessitats concretes.

Valors

El compromís plenament adquirit per l’equip és l’honestedat, la transparència i l’objectivitat en l’assessorament dels serveis prestats.

El nostre equip

COM EL PODEM AJUDAR ?

Pradas i Martí


Amb el que vostè ens pugui plantejar, n’estudiarem tots els aspectes i valorarem conjuntament les possibles solucions. Així mateix vostè estarà informat en tot moment de les actuacions realitzades amb total transparència.

Experiència
Professionalitat
Especialització
Compromís
Servei personalitzat
Objectivitat i transparència

Història

1988

Mercè Pradas Sala, després de llicenciar-se per la Universitat de Barcelona l’any 1987 i de fer col·laboracions amb altres despatxos, engega un nou projecte a Caldes de Montbui de manera unipersonal.

1997

Juntament amb Pilar Martí Alumbreros es funda Pradas i Martí Advocats, com a projecte comú que ens permet especialitzar-nos en les branques del dret que ens apassionen.

2017

Després de consolidar el projecte, s’incorporen Laia Luzón Ventalló i Laura Buson Beorlegui i s’amplien les especialitats del despatx.

Totes les nostres especialitats

Dret de familia

Divorcis i extincions de parella de fet, guarda i custodia de menors, modificació de mesures i execució de pensions d’aliments.

Dret civil

Successions, incapacitacions, contractes, reclamacions de quantitat, arrendaments, compravendes, hipotecaris i execucions de sentencies.

Dret penal

Acusació i defensa de tot tipus de delictes, alcoholèmies, violència de gènere, furts i robatoris, lesions, tràfic de drogues, tràfic de persones, agressions sexuals.

Dret laboral

Acomiadaments, indemnitzacions, accidents laborals, expedients de regulació d’ocupació (ERO), reclamacions de pensions.

Dret mercantil

Creació i liquidació d’empreses, convocatòria de juntes i realització d’auditories.

No troba el que busca? Contacti’ns.