La firma

Pradas i Martí és un bufet pluridisciplinar constituït l'any 1997 on la vocació jurídica i la passió pel dret, l’àmplia experiència de les seves fundadores, la dedicació i el compromís, ens ha permès comptar amb una àmplia base de clients que ens ha facilitat créixer i especialitzar-nos.

Des de l’inici, Pradas i Marti Advocats col·labora amb la UNIVERSITAT AUTONOMA DE BARCELONA en la formació dels futurs professionals del dret oferint les pràctiques curriculars i més recentment, també les del màster de l’advocacia, amb resultat molt satisfactori per totes dues parts.

Com a sòcies des de fa més de 10 anys de l’ASSOCIACIO DE DONES JURISTES THEMIS, podem oferir un servei d’assistència gratuïta finançat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i d’Igualtat.

L’aplicació dels nostres valors ens condueix a donar un servei de qualitat als nostres clients, mitjançant un tracte personalitzat i un treball dirigit a obtenir els millors resultats possibles, a fi de satisfer les necessitats d’assessorament i defensa jurídica dels nostres clients.

Contacta amb nosaltres i et proposarem possibles solucions.

Què podem aportar

Projecte

Treballar en equip, combinant l’experiència dels anys de professió i la passió pel dret.

Objectius

El nostre objectiu és proporcionar un servei de qualitat a través d’un tracte humà i de proximitat atenent a les seves necessitats concretes.

Valors

El compromís plenament adquirit per l’equip és l’honestedat, la transparència i l’objectivitat en l’assessorament dels serveis prestats.

El nostre equip

COM EL PODEM AJUDAR ?

Pradas i Martí


Amb el que vostè ens pugui plantejar, n’estudiarem tots els aspectes i valorarem conjuntament les possibles solucions. Així mateix vostè estarà informat en tot moment de les actuacions realitzades amb total transparència.

Experiència
Professionalitat
Especialització
Compromís
Servei personalitzat
Objectivitat i transparència

Història

1988

Mercè Pradas Sala, després de llicenciar-se per la Universitat de Barcelona l’any 1987 i de fer col·laboracions amb altres despatxos, engega un nou projecte a Caldes de Montbui de manera unipersonal.

1997

Juntament amb Pilar Martí Alumbreros es funda Pradas i Martí Advocats, com a projecte comú que ens permet especialitzar-nos en les branques del dret que ens apassionen.

2019

El despatx es modernitza. Llançament de la nova web, actual i visible per a tots els dispositius, donant així major visibilitat a tots els serveis que oferim.

Totes les nostres especialitats

Dret de familia

Divorcis i extincions de parella de fet, guarda i custodia de menors, modificació de mesures i execució de pensions d’aliments.

Dret civil

Successions, incapacitacions, contractes, reclamacions de quantitat, arrendaments, compravendes, hipotecaris i execucions de sentencies.

Dret penal

Acusació i defensa de tot tipus de delictes, alcoholèmies, violència de gènere, furts i robatoris, lesions, tràfic de drogues, tràfic de persones, agressions sexuals.

Dret laboral

Acomiadaments, indemnitzacions, accidents laborals, expedients de regulació d’ocupació (ERO), reclamacions de pensions.

Dret mercantil

Creació i liquidació d’empreses, convocatòria de juntes i realització d’auditories.

No troba el que busca? Contacti’ns.