Advocats de guàrdia i custòdia de menors

La guarda i custòdia de menors consisteix en la convivència i cura dels fills menors d'edat. En cas de divorci, separació o extinció, s'ha d'acordar com s'organitzaran els pares per facilitar la guarda i custòdia dels menors. La guàrdia i custòdia pot ser exercida per ambdós cònjuges o en exclusiva per un d'ells. Es pot fer de mutu acord o pel jutge si ho demana un dels cònjuges. El cònjuge que no tingui la custòdia, tindrà el dret a règim de visites i el deure a pagar una pensió alimentària.
A Pradas i Martí som advocats especialitzats en guarda i custòdia de menors a Caldes de Montbui. La nostra àmplia experiència, dedicació i compromís fan que puguem oferir un servei personalitzat i adaptat a cada client per aconseguir els millors resultats. Vine al nostre despatx a Caldes de Montbui i exposa'ns els teus dubtes, segur que trobem la solució adequada pel teu cas.
La custòdia monoparental és l'exercida en exclusivitat per un dels progenitors.
La custòdia compartida s'adjudicarà si és la més idònia per al benestar del menor, de manera que si algun dels progenitors està sotmés a un procés penal o hagi indicis de violència domèstica , no se li donarà la custòdia a aquest progenitor.
En cas d'haver dos o més fills, el jutge pot donar la custòdia d'uns fills a un progenitor i la custòdia dels altres a l'altre progenitor.
Aquest tipus de custòdia podrà donar-se en el cas que hi hagi situacions de maltractament o abandó per tots dos progenitors i la custòdia es donarà a un tercer com els avis, altres parents i altres persones o institucions.

Tipus de custòdia

Custòdia monoparental
Custòdia partida o distributiva
Custòdia compartida
Custòdia atribuïda a un tercer

Totes les nostres especialitats

Dret de familia

Divorcis i extincions de parella de fet, guarda i custodia de menors, modificació de mesures i execució de pensions d’aliments.

Dret civil

Successions, incapacitacions, contractes, reclamacions de quantitat, arrendaments, compravendes, hipotecaris i execucions de sentencies.

Dret penal

Acusació i defensa de tot tipus de delictes, alcoholèmies, violència de gènere, furts i robatoris, lesions, tràfic de drogues, tràfic de persones, agressions sexuals.

Dret laboral

Acomiadaments, indemnitzacions, accidents laborals, expedients de regulació d’ocupació (ERO), reclamacions de pensions.

Dret mercantil

Creació i liquidació d’empreses, convocatòria de juntes i realització d’auditories.

No troba el que busca? Contacti’ns.

Contacti amb el nostre equip

MERCÈ PRADAS

MERCÈ PRADAS

Sòcia Fundadora
PILAR MARTÍ

PILAR MARTÍ

Sòcia Fundadora
PALOMA VALIENTE

PALOMA VALIENTE

Socia Gerent