Advocats de dret penal

El dret penal és l’àrea del dret que regula les actuacions inadmissibles de les persones per un bon funcionament de la societat. Els fets que tenen la consideració de delicte estan tipificats en el Codi Penal, el qual determina quines són les penes que es poden imposar.
A Pradas i Martí som advocats especialitzats en dret penal a Caldes de Montbui. La nostra àmplia experiència, dedicació i compromís fan que puguem oferir un servei personalitzat i adaptat a cada client per aconseguir els millors resultats. Vine al nostre despatx a Caldes de Montbui i exposa'ns els teus dubtes, segur que trobem la solució adequada pel teu cas.
Estudiem, assessorem i redactem denuncies i querelles penals. Així mateix realitzem l’acusació contra l’investigat durant tot el procediment penal, en defensa de la víctima d’un delicte tipificat en el Codi Penal.
Com a advocat defensor ens encarregarem de representar els seus interessos quan hi hagi una investigació contra vostè. Tota persona té dret a la presumpció d’innocència, a la defensa i a l’assistència lletrada.
L'assistència al detingut en dependències policials i judicials és important, doncs l’investigat té dret a tenir una entrevista amb l’advocat, inclús de forma prèvia a la seva declaració. Així mateix l’advocat vetllarà per tal que els drets de l’investigat es respectin i no pateixi cap coacció ni s’atempti contra la seva llibertat o dignitat.
En aquest despatx hi ha lletrades especialitzades en els delictes de violència sobre la dona. De manera que som capaces de donar l’assessorament, l’assistència i la defensa adequada per aquests tipus de delictes.
Defensa o acusació de menors implicats en qualsevol tipus de delicte tipificat en el Codi Penal, segons la Llei Orgànica reguladora de la responsabilitat penal dels menors.
Després de qualsevol condemna s’inicia l’execució de la sentencia, tràmit en el qual és primordial una bona direcció jurídica per tal de controlar l’efectivitat del seu compliment o aplicar els beneficis legalment establerts.

Especialistes en dret penal

Acusació de tota classe de delictes
Assistència al detingut
Menors
Defensa de tota classe de delicte
Violència de gènere
Executòries penals

Totes les nostres especialitats

Dret de familia

Divorcis i extincions de parella de fet, guarda i custodia de menors, modificació de mesures i execució de pensions d’aliments.

Dret civil

Successions, incapacitacions, contractes, reclamacions de quantitat, arrendaments, compravendes, hipotecaris i execucions de sentencies.

Dret penal

Acusació i defensa de tot tipus de delictes, alcoholèmies, violència de gènere, furts i robatoris, lesions, tràfic de drogues, tràfic de persones, agressions sexuals.

Dret laboral

Acomiadaments, indemnitzacions, accidents laborals, expedients de regulació d’ocupació (ERO), reclamacions de pensions.

Dret mercantil

Creació i liquidació d’empreses, convocatòria de juntes i realització d’auditories.

No troba el que busca? Contacti’ns.

Contacti amb el nostre equip

MERCÈ PRADAS

MERCÈ PRADAS

Sòcia Fundadora
PILAR MARTÍ

PILAR MARTÍ

Sòcia Fundadora
PALOMA VALIENTE

PALOMA VALIENTE

Socia Gerent