Advocats de dret laboral

El dret laboral o dret del treball és la branca del dret que regula les relacions entre treballadors i empresaris complint-se els requisits de: voluntarietat, compte d’altri, dependència, retribució i personal.
A Pradas i Martí som advocats especialitzats en dret laboral a Caldes de Montbui. La nostra àmplia experiència, dedicació i compromís fan que puguem oferir un servei personalitzat i adaptat a cada client per aconseguir els millors resultats. Vine al nostre despatx a Caldes de Montbui i exposa'ns els teus dubtes, segur que trobem la solució adequada pel teu cas.

Calculadora d'acomiadaments

Tramitació de la conciliació laboral prèvia i negociació de les indemnitzacions, si és el cas. Així com la tramitació del posterior procediment, en cas de no haver-se arribat a un acord.
Reclamacions de salaris impagats i indemnitzacions, pel cas que l’empresari no hagi fet els pagaments dels salaris en el termini pactat o hagi extingit el contracte de treball sense haver satisfet la indemnització legalment establerta, aquest despatx tramitarà les reclamacions pertinents.
Procediment d’extinció del contracte per incompliment de l’empresari, segons l’article 50 de l’Estatut dels Treballadors.
Reclamació de les indemnitzacions pertinents en cas d’accident de treball, ocorregut durant la jornada laboral i in itinere. Així mateix, reclamació contra les Mútues de Treball per altes mèdiques indegudes.
ERTO (Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació) i ERO (Expedient de Regulació d’Ocupació): Es tracta d’un mecanisme previst legalment que permet a les empreses, en determinats supòsits, procedir a l’extinció o suspensió dels contractes de treball, així com a la reducció de la jornada laboral dels treballadors.
Expedients per procediments en matèria de sancions disciplinaries.
Reclamació front a l’empresa per no acordar, total o parcialment, els permisos sol·licitats pel treballadors (segons l’article 37 de l’Estatut dels Treballadors).
Vacances i drets fonamentals.
Sol·licitud i reclamació de pensions per incapacitats laborals temporals, permanent total, permanent absoluta i gran invalidesa.
Sol·licitud i reclamació de la pensió de viduïtat i orfandat front la Seguretat Social.

Especialistes en dret laboral

Acomiadaments
Procediment d’extinció del contracte
ERTO i ERO
Permisos laborals
Pensions per incapacitats laborals
Salaris impagats i indemnitzacions
Accidents laborals
Sancions disciplinaries.
Procediments especials
Pensió de viduïtat

Totes les nostres especialitats

Dret de familia

Divorcis i extincions de parella de fet, guarda i custodia de menors, modificació de mesures i execució de pensions d’aliments.

Dret civil

Successions, incapacitacions, contractes, reclamacions de quantitat, arrendaments, compravendes, hipotecaris i execucions de sentencies.

Dret penal

Acusació i defensa de tot tipus de delictes, alcoholèmies, violència de gènere, furts i robatoris, lesions, tràfic de drogues, tràfic de persones, agressions sexuals.

Dret laboral

Acomiadaments, indemnitzacions, accidents laborals, expedients de regulació d’ocupació (ERO), reclamacions de pensions.

Dret mercantil

Creació i liquidació d’empreses, convocatòria de juntes i realització d’auditories.

No troba el que busca? Contacti’ns.

Contacti amb el nostre equip

MERCÈ PRADAS

MERCÈ PRADAS

Sòcia Fundadora
PILAR MARTÍ

PILAR MARTÍ

Sòcia Fundadora
PALOMA VALIENTE

PALOMA VALIENTE

Socia Gerent