Advocats de divorcis i extincions de parelles de fet

El divorci o l’extinció de parelles de fet tenen els mateixos tràmits. Podran ser contenciosos si no aconseguim redactar un conveni o de mutu acord. La nostra experiència ens diu que quan les parelles es separen de mutu acord les clàusules acordades sempre són de més fàcil compliment, motiu pel qual, la filosofia que apliquem, és la del pacte. Quan no hi ha fills o aquests ja són independents dels pares, els divorcis i extincions de parelles de fet els farem per via notarial, reduint els terminis del procediment.
A Pradas i Martí som advocats especialitzats en divorcis i extincions de parelles de fet a Caldes de Montbui. La nostra àmplia experiència, dedicació i compromís fan que puguem oferir un servei personalitzat i adaptat a cada client per aconseguir els millors resultats. Vine al nostre despatx a Caldes de Montbui i exposa'ns els teus dubtes, segur que trobem la solució adequada pel teu cas.
En relació els fills comuns s’han d’establir les pensions d’aliments corresponents o bé com es faran càrrec els progenitors de les despeses dels fills comuns, presents i futures.

En cas de divorci o extinció de parella de fet, haurem de regular la dissolució i liquidació dels béns comuns de la parella, atès que és en aquest moment quan podem obtenir avantatges fiscals.
En el moment de produir-se el divorci o l’extinció de la parella, hem de veure qui s’ha d’atribuir l’habitatge conjugal, tant si és de propietat com si és de lloguer. Haurem d’observar la regla general de modificar el menys possible la estabilitat habitacional dels fills.
Pel que fa referència a la pensió d’aliments a favor dels fills, és necessari deixar clar que si s’escull una guarda compartida no vol dir que necessàriament no s’hagi de fixar una pensió d’aliments. En qualsevol cas aquesta s’establirà en funció dels ingressos dels pares.
En determinats casos es podrà pactar o reclamar una pensió compensatòria, i/o bé, una compensació econòmica a favor d’una de les parts, sempre estudiant la situació prèvia de la parella.

A tenir en compte

Regulació de les relacions econòmiques
Pensió d'aliments a favor dels fills comuns
Regulació de l'ús de l'habitatge
Pensió compensatòria i compensació econòmica per raó del treball

Totes les nostres especialitats

Dret de familia

Divorcis i extincions de parella de fet, guarda i custodia de menors, modificació de mesures i execució de pensions d’aliments.

Dret civil

Successions, incapacitacions, contractes, reclamacions de quantitat, arrendaments, compravendes, hipotecaris i execucions de sentencies.

Dret penal

Acusació i defensa de tot tipus de delictes, alcoholèmies, violència de gènere, furts i robatoris, lesions, tràfic de drogues, tràfic de persones, agressions sexuals.

Dret laboral

Acomiadaments, indemnitzacions, accidents laborals, expedients de regulació d’ocupació (ERO), reclamacions de pensions.

Dret mercantil

Creació i liquidació d’empreses, convocatòria de juntes i realització d’auditories.

No troba el que busca? Contacti’ns.

Contacti amb el nostre equip

MERCÈ PRADAS

MERCÈ PRADAS

Sòcia Fundadora
PILAR MARTÍ

PILAR MARTÍ

Sòcia Fundadora
PALOMA VALIENTE

PALOMA VALIENTE

Socia Gerent