Advocats en conflictes familiars

El professional mediador l'ajudarà a resoldre els conflictes familiars que puguin sorgir en la separació de la parella o modificacions posteriors a la sentència. Les parts han d'adoptar acords duradors que seran reflectits en un conveni regulador, legalitzat judicialment. És la forma en què dues parts en conflicte se sentin a parlar juntament amb el mediador per buscar un acord que satisfaci els seus interessos.
A Pradas i Martí som advocats especialitzats en conflictes familiars a Caldes de Montbui. La nostra àmplia experiència, dedicació i compromís fan que puguem oferir un servei personalitzat i adaptat a cada client per aconseguir els millors resultats. Vine al nostre despatx a Caldes de Montbui i exposa'ns els teus dubtes, segur que trobem la solució adequada pel teu cas.
Intervenim entre els conflictes més habituals que poden succeir en una parella per problemes de comunicació, crisi de parella, etc., per intentar resoldre la situació dels més amistosament possible.
Bé sigui durant l'etapa infantil, durant l'adolescència o durant l'època adulta, poden sorgir problemes de convivència amb els fills. Assessorem per intentar solucionar el conflicte per via amistosa.
Són els conflictes més habituals, en cas d'herències dels progenitors i repartiment de béns, intentem mediar per arribar a acords el més satisfactoris possibles per a totes les parts.
Aquest tipus de conflictes solen ser molt delicats, ja que a la tercera edat, es poden minvar les capacitats intel·lectuals de les persones i és llavors quan els seus descendents sol·liciten el procés d'incapacitació . Cal estudiar cada cas en profunditat per comprovar si la persona que es pretén incapacitar té o no les seves facultats mentals disminuïdes.

Tipus de conflictes

Conflictes de parella
Conflictes entre germans
Conflictes entre pares i fills
Conflictes amb la tercera edat

Totes les nostres especialitats

Dret de familia

Divorcis i extincions de parella de fet, guarda i custodia de menors, modificació de mesures i execució de pensions d’aliments.

Dret civil

Successions, incapacitacions, contractes, reclamacions de quantitat, arrendaments, compravendes, hipotecaris i execucions de sentencies.

Dret penal

Acusació i defensa de tot tipus de delictes, alcoholèmies, violència de gènere, furts i robatoris, lesions, tràfic de drogues, tràfic de persones, agressions sexuals.

Dret laboral

Acomiadaments, indemnitzacions, accidents laborals, expedients de regulació d’ocupació (ERO), reclamacions de pensions.

Dret mercantil

Creació i liquidació d’empreses, convocatòria de juntes i realització d’auditories.

No troba el que busca? Contacti’ns.

Contacti amb el nostre equip

MERCÈ PRADAS

MERCÈ PRADAS

Sòcia Fundadora
PILAR MARTÍ

PILAR MARTÍ

Sòcia Fundadora
PALOMA VALIENTE

PALOMA VALIENTE

Socia Gerent